Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Kategóriák
Blog

Élvédő: a tartós burkolatok és a profi kivitelezés titkos fegyvere

Élvédő nélkül egy burkolás sem lehetne teljes. Akár profi burkoló vagy, akár a saját otthonod felújításába vágsz bele, az élvédők használata nélkülözhetetlen a tartós és esztétikus végeredmény eléréséhez.>>>

3 érv az élvédő használata mellett

Az élvédő a burkolás és a kivitelezés elengedhetetlen kelléke, ami hozzájárul a projekt végső sikeréhez. A praktikus profilok használata megnöveli a burkolatok élettartamát, emellett esztétikai és funkcionálisi előnyöket is kínál. Íme három meggyőző érv, ami alátámasztja, miért érdemes élvédőket alkalmazni a burkolási és kivitelezési projektek során:
1. Mechanikai védelem: Az élvédő kulcsszerepet játszik a burkolatok külső éleinek védelmében a mechanikai erőbehatások, mint például az ütődésekkel és a kopásokkal szemben. Ezzel hosszabb élettartamot biztosít a burkolatoknak, válaszfalaknak stb., és csökkenti a karbantartási költségeket.

2. Esztétikus megjelenés: Az élvédő segít elérni a kívánt esztétikai hatást, miközben biztosítja a burkolatok éleinek tisztaságát és egyenletességét is. A különböző színek, stílusok és anyagok lehetővé teszik, hogy az élvédők illeszkedjenek a tér általános megjelenéséhez, és hozzájáruljanak a harmonikus és kész megjelenéshez.

3. Egyszerű telepítés és karbantartás: Az élvédők könnyen telepíthetők, és a megfelelő élvédő profilok kiválasztásával minimalizálhatóak a későbbi javítási és karbantartási munkálatok.
Különböző anyagokból készült élvédők (pl. fém-alumínium, réz, rozsdamentes acél és műanyag) széles választékában Ön is megtalálja, amit keres, legyen szó fal-, burkolat-, terasz-, szegély- vagy lépcsőprofilról.

A T típusú (burkolatváltó) szintkiegyenlítő vagy az egyszintű és rendkívül sokoldalú L profilok egyszerű és letisztult formája tökéletes befejezést ad az élek védelmében.

Minden egy helyen a Presdomnál

Megbízható partnert keres az építkezéshez és felújításhoz? Minden, ami egy projekt sikeres megvalósításához szükséges, megtalálható egy helyen, a Presdom Kft.-nél, legyen szó kereskedelmi, kivitelezési vagy asztalosipari igényről.

  • Gyors ajánlatkészítés
  • Hatalmas raktárkészlet
  • Rugalmas kiszolgálás
  • Minőségi munka
  • Ingyenes parkolási lehetőség

Nálunk szakemberként és magánszemélyként is megtalálja az ideális megoldást. Látogasson el a webshopunkba, és ismerje meg az élvédők széles választékát, amelyekkel bármilyen válaszfal, padló, burkolat, illetve egyéb szerkezet pozitív vagy negatív sarkainak védelme igényesen és tartósan megvalósítható.

IRÁNY A WEBSHOP

Kategóriák
Uncategorized @hu

Szállítási tájékoztató

SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ!

Tisztelt Partnereink, Vásárlóink!

 

Bizonyára értesültek róla, hogy már Európa több pontján, így Magyarországon is megjelent a koronavírus.

Mindenki egészsége érdekében a Futárszolgálatunk azt a döntést hozta meg, hogy 2020. 03. 16-tól, hétfőtől 1 hétig felfüggeszti a futárszolgálati tevékenységét!

Ez alatt az idő alatt teljesen leállítják az ügyfélszolgálati, diszpécseri, raktári valamint csomagkézbesítési tevékenységeket.

Utolsó csomagfelvételi nap 2020. 03. 12. csütörtök

Utolsó csomag kiszállítási nap 2020. 03. 13. péntek

Első munkanap 2020. 03. 23. hétfő

Az esetleges csomagkézbesítési szállítási idők csúszása miatt a helyzetre való tekintettel elnézésüket kérjük!

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

PRESDOM Kft.

2020.03.16.