Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
PRESDOM WEB - BÚTORMANUFAKTÚRA

PRESDOM Kft. gazdag tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a bútorgyártás terén, a hosszú évek során felhalmozott tudás és képességek garantálják a magas színvonalat, számos elégedett ügyfél és minőségi referencia szolgál bizonyítékul arra, hogy bútorkészítő manufaktúránk megbízható és kiváló minőségű termékeket gyárt és kivitelez. Szolgáltatásunk nem pusztán a bútorok gyártásából áll, szakértői csapatunk biztosítja vevőink, partnereink részére a szakmai tanácsadást, a tervezést, a látványtervek elkészítését, továbbá a gyártást követő beszerelést, kivitelezést. 

Vállalkozásunk célja mindig is az volt, hogy a legmagasabb minőségű bútorokat készítsük. Kizárólag prémium anyagokat használunk fel, és folyamatos minőségellenőrzés alatt tartjuk a gyártási folyamatokat, hogy biztosítsuk a kifogástalan végeredményt.

Legyen szó klasszikus vagy modern stílusú bútorokról, üzleti vagy lakossági felhasználásról, PRESDOM Kft. bútorai minden igényt kielégítenek. Rugalmasan reagálunk a különböző igények kielégítésére, személyre szabott bútorokat készítünk egyedi méretekben ügyfeleink speciális igénye szerint.

A konzervatív forma és anyagvilág használatán túl az új trendek és igények figyelembevétele mellett folyamatosan fejlesztjük termékeiteket, hogy a legmodernebb design és funkcionalitás találkozzon bútorainkban, ennek érdekében folyamatosan követjük a legújabb trendeket és technológiákat úgy a bútortervezés, mint a gyártás terén is. Szakmai stábunk kreativitása és műszaki jártassága garantálja, hogy bútoraink ne csak esztétikusak legyenek, de funkcionalitásukban is kiemelkedőek.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra mindennél fontosabb, egyedi tervezésű bútorainkat versenyképes áron kínáljuk anélkül, hogy a minőség sérülne, így megrendelőink a magas színvonal mellett kedvező áron juthatnak hozzá a termékeinkhez.

Kiemelt szerepe van szolgáltatásunkon belül – a műszaki precizitáson túl – a határidők betartásának, elsődleges szempont PRESDOM Kft. számára a vállalások határidőre történő teljesítése, és mindezt családias légkör mellett biztosítjuk a teljes folyamat során, a tervezéstől a bútorok beszereléséig.

Vállalkozásunk elkötelezett a környezettudatosság területén, igyekszünk környezetbarát anyagokat használni, alacsony hulladékkibocsátás mellett, törekszünk a fenntartható gyártási folyamatok alkalmazására, hogy alacsony szinten tartsuk ökológiai lábnyomunkat.