Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Rólunk

Üdvözlöm!

Preszter Gábor vagyok a Presdom Kft alapítója.

Néhány gyors gondolattal hadd mutassam be hogyan is jutottunk idáig. Szinte az iskola után csöppentem a mélyvízbe, eleinte kisebb munkák adottak aztán  már azt vettem észre, hogy egész nagy projekteket, cégünk generálkivitelezésben-fővállalkozásban vállalja. Nem kellet hirdetnünk ajánlások alapján folyamatosan alakultak a munkák. A megbízhatóság a precíz minőségi  munka elvégzése lett az első szempont. Tapasztalat gyűjtés és tanulások mellet,így dolgoztunk évekig, míg  2009-ben megalakítottam egyszemélyes tulajdonosként a Presdom Kft-t.

Az elképzelésem az volt, hogy az építőipari szolgáltatást összekötöm a kereskedelmi tevékenységünkkel. Ez jó ötletnek bizonyult, mert tőlünk szinte mindent egy helyen megkap a megrendelő az ügyfél. Azóta kereskedünk, szolgáltatunk és egyre több üzleti partnerrel ,gyártóval vagyunk kapcsolatban ,hogy minden kedves ügyfelünknek szép és élhetőbb otthont, lakást, házat varázsoljunk.

A Design mindig is érdekelt ,de legtöbbször mások ötleteit(ügyfél ,tervező) valósítottuk meg. Az elmúlt  évek alatt helyszíni felmérések során viszont rengeteget kellet “ötletelni” gondolkodni, az ügyfelek a megrendelők kikérték a véleményem. Ez a folyamat odáig jutott ,hogy már én terveztem a lakásokat a kivitelezés mellet, amiben igazán örömömet leltem és lelem a mai napig is. A lakásokat mindig olyan elgondolással tervezzem-kivitelezem, mintha a sajátomét csinálnám, ezért mindegyikre nagyon odafigyelek. Napi rendszerességgel  látogatom a munkaterületeket  és folyamatosan irányítom, felügyelem a kivitelezést, mindeközben fotókat és dokumentumokat készítek a munkák folyamatáról.

Elmondhatom  hogy  igazán szerencsés vagyok hogy azt csinálhatom amit szeretek és közben dolgozom…..

A Példa:

Ha valaki lakásfelújításba kezdene csak egyszerűen betér hozzánk, vagy telefonál és elmondja gondját- baját, elképzeléseit, részünkre bocsátja terveit. Előre egyeztetett időpontban mi kimegyünk és felmérjük a helyszínt. Majd ezután együtt  megtervezzük a lakását. A webáruházunkban vagy üzletünkben segítünk  kiválasztani a burkolatokat, szanitereket, parkettákat, ajtókat, tapétákat, stb. a felújításhoz szükséges anyagokat. Ezután egy komplett egyedi árajánlatot készítünk és végül közösen aláírjuk a szerződést a megbízáshoz.

Mi is előleggel dolgozunk, mint sokan mások, de ez egy korrekt ütemterv mellet zajlik, amit az ügyfeleink, megbízóink és cégünk is végig nyomon tud követni a felújítás alatt. A kivitelezés során felmerülhetnek változások, amiket gyorsan próbálunk kezelni és megoldani. A kivitelezés végéig az ügyfél megnyugodhat, mert a megrendelő a fizetési ütem szerint részletekben fizeti a lakásfelújítás teljes költségét és a vállalási ár utolsó 10%-át csak az átadás-átvétel napja után kell csak megfizetnie.