Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
PRESDOM WEB – ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS

PRESDOM Kft. 15 éves tapasztalattal, több tucat sikeres projekttel a háta mögött az építőipari generálkivitelezői tevékenység szakértőjévé vált, melyet többek olyan nagyberuházások, mint pl. a Semmelweis Egyetem Klinikai Központ épületszárnya, Várkert Bazár, és több tucat egyéb magán és üzleti célú ingatlanhoz családi házhoz kapcsolódó projektek támasztanak alá.    

A PRESDOM Kft.-nél büszkék vagyunk tapasztalt szakembereinkre és széleskörű szakmai tudásunkra az építőipar területén. Rendelkezünk azokkal az ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek a sikeres projektmenedzsment biztosításához, a generálkivitelezéshez.

Vállalkozásunk nem csak generálkivitelezéssel foglalkozik, hanem számos más szolgáltatást is nyújt, mint például tervezés, projektmenedzsment, ingatlanfejlesztés, beruházás és tanácsadás. Ezáltal teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, és segítünk abban, hogy projektjük minden szempontból sikeres legyen.

PRESDOM Kft. menedzsmentje fontosnak tartja a minőségi munkavégzést, a szakképzett munkaerő biztosítását, a megbízhatóságot, a határidők betartását. Minden projektünk során magas minőségű anyagokat, gépeket és felszereléseket használunk, és szorosan együttműködünk az ügyfelekkel és a beszállítókkal, hogy biztosítsuk a kiváló eredményeket.

Cégünk kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a projektjeink az adottságokhoz képest röviden és költséghatékonyan teljesüljenek, melynek érdekében kreatív szakmaki megoldásokat javaslunk, alkalmazunk, a költségeket minimálisra csökkentve anélkül, hogy a minőség és a határidő sérülne.

Megrendelőink részére igyekszünk biztosítani a folyamatos kommunikációt a projekt teljes időtartama során, így rendszeresen tájékoztatást adunk a munkavégzések folyamatáról, annak érdekében, hogy tervezhetőek legyenek az esetleges változtatások.

PRESDOM Kft. számára a legértékesebb az ügyfelek, megrendelők és egyéb partnerek irányából érkező támogató visszajelzések, ajánlások melyek tükrözik a munkák iránti elégedettséget.

Kérjük, győződjön meg a fentiekben bemutatott értékekről, minőségről, tekintse meg építőipari generálkivitelezési referenciáinkat!