Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Facebook

KERESKEDELEM

Ha építőipari, lakásfelújítási és azokhoz kapcsolódó cikkeket vásárolnának, PRESDOM Kft. az ideális választás. Megbízhatóság, minőségi termékek, széles választék, piacvezető gyártók márkái, kiváló ügyfélszolgálat és versenyképes árak jellemzik vállalkozásunkat. 

1095 Bp. Soroksári út 110. szám alatt található, 600 m2 alapterületű mintaboltunkban sok száz termék megtekinthető és megvásárolható, úgy mint:

Beltéri burkolatok, Csempék – és ragasztók, Csempevágók, Élvédők, sarokprofilok, burkolatváltók, Szegélylécek, Feszültségmentesítők, és víz szigetelők, Építő – és segédanyagok, Mosogató tálcák, Fürdőszoba bútorok – és szaniterek, Beltéri ajtók – és kilincsek, Klíma és légtisztító berendezések, Szellőzéstechnikai berendezések, Világítástechnikai eszközök, Villamossági cikkek, eszközök, Fűtőpanelek, Kültéri padlók, teraszburkolatok, Gépi szerszámok, Barkácsáru -és kézi szerszámok, Kertész cikkek, szerszámok, Festő szerszámok és kellékek, Festékek, zománcok, lazúrok, Fali díszítőelemek, egyéb dekorációk, Munkavédelmi eszközök

Lakásfelújítási, lakberendezési eszközöket, anyagokat, szerszámokat vásárolni komoly döntés, tehát fontos, hogy megbízható forrásból származzanak ezek a termékek, ezért javasoljuk, hogy PRESDOM Kft.-t válasszák, ha minőségi és megbízható anyagokra, továbbá hasznos praktikákra, szaktanácsokra van szükségük. 

Vállalkozásunk nem pusztán minőségi termékeket kínál, hanem családias környezetet, udvarias és motivált eladókat, továbbá kiváló ügyfélszolgálatot is biztosít. A szakképzett és segítőkész csapat mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen a vásárlóknak a megfelelő termékek kiválasztásában, a kérdések megválaszolásában, a kérések teljesítésében.

PRESDOM Kft. versenyképes árakat kínál, így nemcsak minőségi termékeket vásárolhatnak úgy mintaboltunkban, mint online áruházunkban, hanem azokat megfizethető áron érhetik el, így vásárlóink a legjobb ár-érték arányt kapják, amely hosszú távon is kifizetődővé teszi a vásárlást.

Cégünk által kínált minőségi termékválaszték nem kizárólag a Soroksári út 110. szám alatt található mintaboltban érhető el, hanem online formában, webshopunkon keresztül is be tud lépni a kedves vásárló a PRESDOM VILÁGÁBA. Internetes vásárlást biztosító webshopunk kényelmes és felhasználóbarát élményt nyújt, ezt a könnyű navigáció, a keresett termékek, információk egyszerű, logikus elérhetősége, tehát az egyszerű vásárlási folyamat és a biztonságos fizetési változatok teszik lehetővé. 

Az online értékesítési képesség, minőségi webshopunk kulcsfontosságú abban a tekintetben is, hogy a webshop technikai eszközei segítségével reagálni tudjuk vevőink, megrendelőink igényére, a változó piaci trendekre, ezáltal folyamatosan frissítve, fejlesztve termékkínálatunkat vevőink minél nagyobb elégedettsége érdekében.   

Győződjön meg Ön is a fentiekről, LÉPJEN BE A PRESDOM VILÁGÁBA, várjuk szeretettel.