Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
PRESDOM WEB – INGATLANFELÚJÍTÁS, LAKBERENDEZÉS

PRESDOM Kft. 15 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik mind a magán, mind az üzleti célú ingatlanfelújítások, bővítések, korszerűsítések terén. A másfél évtized során felhalmozott tapasztalat és képességek garantálják, hogy megbízóink, vevőink határidőre, kiváló minőségben vehessék birtokba és élvezhessék a velük közösen megálmodott, építőipari szakembereink, kreatív lakberendezőink, belsőépítészeink által tervezett ingatlanok által nyújtott új funkcionalitást, kényelmet, designt. 

Ingatlanfelújítás területén nyújtott szolgáltatásunk nem pusztán az építőipari szakmai kivitelezési tevékenységből áll, PRESDOM Kft. szakmai csapata teljeskörű szolgáltatás keretén belül biztosítja megrendelői részére a szakmai tanácsadást, a látványtervek elkészítését, a műszaki -és költség tervezést, a belsőépítészeti, lakberendezési tevékenységek teljes palettáját, az anyagok beszerzését is beleértve. 

Ügyfeleink elégedettsége számunkra mindennél fontosabb. A PRESDOM KFT.-nél minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy megbízóink elégedettek legyenek a végeredménnyel, hogy az ingatlanfelújítás folyamata zökkenőmentesen menjen végbe, melyre garanciát biztosítanak csapatunk tagjaiként tapasztalt építésvezetők, belsőépítészek, lakberendezők, és más speciális műszaki szakterületen dolgozó kollégáink, partnereink, akik rendelkeznek a szükséges képességekkel, tapasztalattal és kreativitással projektjeink magas színvonalú kivitelezéséhez.

Cégünk nem csak belsőépítészettel és lakberendezéssel támogatja ügyfeleit az ingatlanfelújítás során, hanem számos más szolgáltatást is kínál, mint például tértervezés, világítástervezés, bútortervezés, gyártás -és kivitelezés, dekoráció. Ezen szolgáltatás kiegészítő képességek lehetővé teszik számunkra, hogy teljes körű megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

A PRESDOM Kft.-nél hiszünk abban, hogy minden helyiségnek és minden ügyfélnek egyedi stílusa és igényei vannak. Kreatív tervezőink különleges megközelítést alkalmaznak, hogy olyan ötleteteket hozzanak létre, amelyek tükrözik az ügyfelek egyedi személyiségét és igényeit.

Ügyfeleinkkel való szoros együttműködés és átlátható kommunikáció kiemelt jelentőséggel bír számunkra, így folyamatosan egyeztetjük megrendelőink elképzeléseit és visszajelzéseit, hogy a lehető legjobb végeredményt érjük el.

Projektjeink során kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi anyagok és részletek használatát, így vállalkozásunk csak megbízható beszállítóktól származó magas minőségű anyagokkal dolgozik, hogy biztosítsuk a tartósságot és a kifogástalan megjelenést, ugyanakkor PRESDOM Kft. menedzsmentje elkötelezett a környezettudatosság területén, tehát igyekszünk környezetbarát anyagokat használni, alacsony hulladékkibocsátás mellett.

PRESDOM Kft. számára az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy minden projektünk sikeres legyen, hogy ügyfeleink visszatérjenek hozzánk, teljes bizalommal ajánlhassanak minket ismerőseik, üzleti partnereik számára.